Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de Învățătură 2018October 10, 2018October 3, 2018Andreea Popescu

Ediție aniversară Centenar – Radio România 90 – Gaudeamus 25

“Organizat de Radio România – unul dintre cele mai longevive posturi de radio din lume și singurul care şi-a asumat acest rol – Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură este de foarte mulţi ani un reper, atât pentru specialiştii din branşă cât şi pentru publicul larg.

Cel mai important eveniment expoziţional dedicat cărţii, din România, are un loc bine definit în calendarul cultural şi în conştiinţa publicului, dovadă stând cei peste 100.000 de vizitatori care îi trec pragul în fiecare an.

Târgul se desfăşoară anual la Romexpo, reunind, într-un spaţiu expoziţional de 14.000 mp, oferta celor mai importante edituri româneşti şi străine, instituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, instituţii mass-media, agenţii de difuzare de carte, firme multimedia, agenţii literare, organizaţii non-guvernamentale cu profil cultural şi educaţional, asociaţii profesionale, librării, biblioteci etc.

În toamna fiecărui an, Târgul Internaţional GAUDEAMUS devine centrul pieţei editoriale şi al vieţii culturale din România.

GAUDEAMUS propune la fiecare ediție un maraton de evenimente culturale, într-o atmosferă prietenoasă şi destinsă”.

Unde: Radio România Gaudeamus, G-ral Berthelot nr.60- 64, sector 1, București

Când: de pe 14 – 18 octombrie, ora 10:00 – 20:00