AFU România l-a adus pe Moș Crăciun la Centrul de Copii ACCESDecember 20, 2017December 20, 2017Roxana Elena Petrescu

Vineri, 15 Decembrie a.c., Membrele Asociației Femeilor Universitare din România- Filiala „Regina Maria” s-au aflat în mijlocul copiilor din Centrul ACCES – Curtea de Argeș, pentru a le oferi daruri de Crăciun. Acțiunea s-a desfășurat sub egida proiectului AFU – „ZÂMBET ȘI SPERANȚE” – și în colaborare cu Serviciul Public de Asistență Socială.

Cei 25 de copii găzduiți de Centrul ACCES au primit ghiozdane tip rucsac, penare, caiete, pixuri, săpun, periuțe, pastă de dinți, ciorapi, pieptăn, benzi prntru protejarea urechilor antifrig și multe, multe dulciuri.

Pe fețele copiilor se putea citi chiar titlul proiectului, adică zâmbet și speranță. “Obiectivul principal al AFU România este educația tinerei generații. De aceea, pentru „colțul de lectură”, Moș Crăciun le-a adus și un pachet de cărți oferite de Editura Universitară București“ a spus jurnalista Elena Chiriță, coordonatoarea Filialei “Regina Maria“.

Impresionant a fost gestul unui băiețel care a dorit să le ofere membrelor AFU, un drapel al României realizat, pictat de mânuțele lui.